APK keuring in
Dronten, Heerenveen en Lelystad

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Jacob Schaap bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Dronten, Heerenveen en Lelystad. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Kies hieronder uw vestiging en maak een afspraak.

Bereken uw prijs
en maak een afspraak

  • Onderhoud met vaste prijs
  • Betaal achteraf na het onderhoud
  • Direct een afspraak maken
  • BOVAG en RDW erkend
  • Specialist in Dronten, Heerenveen en Lelystad e.o.

APK bij 
Vakgarage Jacob Schaap

Bij Vakgarage Jacob Schaap is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Jacob Schaap uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Jacob Schaap geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten.

Er zijn weinig garages in Dronten, Heerenveen en Lelystad die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Dronten, Heerenveen en Lelystad en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

APK bij Vakgarage Jacob Schaap 
in Dronten, Heerenveen en Lelystad

Bent u woonachtig in Dronten, Heerenveen en Lelystad en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Jacob Schaap bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden in Dronten, Heerenveen en Lelystad. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Dronten, Heerenveen en Lelystad maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via de onderstaande button.

APK keuring in Dronten, Heerenveen en Lelystad, in de provincie Friesland & Flevoland? Klik op onderstaande button om een vestiging te kiezen en een afspraak te maken.