Kabelsets trekhaken

Alle moderne auto’s zijn uitgerust met elektronica voor het comfort en de veiligheid van de automobilist. Denk bijvoorbeeld aan checkcontrolesystemen, boardcomputers, parkeersensoren en computernetwerken in de auto (databussystemen). Omdat de bedrading in moderne auto’s steeds dunner wordt, is het aansluiten van extra accessoires niet zonder meer mogelijk. Daarom adviseert Vakgarage samen met Brink om altijd gebruik te maken van kabelsets die speciaal voor uw auto ontworpen zijn.

BREED AANBOD KABELSETS

Vakgarage heeft voertuigspecifieke kabelsets voor praktisch alle beschikbare modellen en merken auto’s. Onze kabelsets van Brink zijn geschikt voor de nieuwste technieken. Dat betekent dat u bij montage niet meer hoeft te zoeken naar de diverse functies in de originele bedrading. Ook loopt u met deze kabelsets geen risico op het beschadigen van de bedrading en elektronica in uw auto. U klikt de speciale stekkers in de connectoren en klaar!

KABELSETS BRINK: VEILIGHEID VOOROP

Bij Brink staat veiligheid voorop, ook bij de kabelsets. Bij het gebruik van de voertuigspecifieke kabelsets van Brink blijven elektronische apparatuur, databussystemen en zeer dunne bedrading in tact. Ook blijft de verlichting altijd op de juiste sterkte branden. Zo kunt u veilig de weg op met uw nieuwe elektronica.

KABELSETS VOLDOEN AAN WETTELIJKE EISEN

Alle kabelsets van Brink zijn zo uitgevoerd dat ze aan de in het land geldende wettelijke eisen voldoen. Zo zijn alle kabelsets voorzien van een mistlampaansluiting en wordt bij de meeste uitvoeringen het mistlicht uitgeschakeld wanneer de stekker in de stekkerdoos aangesloten is. Dit voorkomt de hinderlijke rode gloed die anders weerkaatst in uw binnenspiegel.

ADVIES OVER KABELSETS DOOR VAKGARAGE

Weet u niet zeker welke kabelset in uw situatie de beste oplossing is? Of bent u benieuwd naar de kosten van bepaalde kabelsets? De vakkundige specialisten van de Vakgarage bij u in de buurt vertellen u graag meer.